国产精品成人性满足视频免费观看|久久久久VA无码亚洲|2019精品中文字字幕在线不卡|国产一区激情国语对白

<track id="xdodb"></track>

<track id="xdodb"><div id="xdodb"></div></track>

    1. <track id="xdodb"><span id="xdodb"><td id="xdodb"></td></span></track>

      1. <menuitem id="xdodb"><strong id="xdodb"></strong></menuitem>
        1. GOOD QUALITY   SELECT SANXIN
          Service Hotline
          86-579-82348627
          Your current position:   Our Serivces > Questions and Answers

          The use of abrasive products Sanxin possible problems and solutions

          1、Question: The product that we ordered last time is rather soft and is not wear-resistant and it get loose once operated. What’s the reason?
                Answer: Probably influenced by humidity and temperature in production environment or working environment, the product is affected with damp. If appropriate, you can dry the product and use it again. Here we would like to remind our vast dealers and customers that the product should be well protected from moisture during storage and operation, especially in mold rain season in May and June.

          2、Question: There are some residual adhesives after polishing, what’s the reason, and how to deal with it?
                Answer: Probably influenced by humidity and temperature in production environment or working environment, the product is affected with damp. If appropriate, you can dry the product and use it again. Here we would like to remind our vast dealers and customers that the product should be well protected from moisture during storage and operation, especially in mold rain season in May and June.

          3、Question: The work piece surface become black after grinding and polishing, what’s the reason? 
                Answer: There are many reasons, for example, the excessive hardness of the product; excessive high rotating speed; humidification of the product or incorrect operation by operators. So we need to get to know the material of your polisher, the selected product and rotating speed to find out the specific reason.

          4、Question: the product’s wear resistance is reduced and some blocks come off during polishing, what’s the reason?
                Answer: When did you order the goods? If you order the product in May or June, the reason is probably that the product is affected with damp under the influence of humidity and temperature in the production or working temperature. Please have the product well protected from moisture during storage and use; or the product is not dried.

          5、Question: the wheel is very loose and burrs are products, what’s the reason? 
                Answer: If you order the product in May or June, the reason is probably that the product is affected with damp under the influence of humidity and temperature in the production or working temperature. Please have the product well protected from moisture during storage and use.

          6、Question: The product shakes vehemently and it’s unable to use it, what’s the reason?
                Answer: Perhaps the sand content is not even or the central hole of the product is deviated. You can change it at the dealer place.

          7、Question: The polished product is not bright enough, what’s the reason? 
                Answer: the reason is probably that the product is affected with damp under the influence of humidity and temperature in the production or working temperature. Please have the product well protected from moisture during storage and use. If appropriate, please have it dried before use.

          8、Question: The grinding surface is subject to clotting after certain time of polishing and grinding, which requires continuous coping, what’s the reason?
                Answer: it may be because that there are oil stains on the surface of work pieces, resulting in blocking by fragments contacting the wheels. In this case, continuous coping is necessary. Or the selected wheel is at excessive large grain size, you should select much finer product.

          9、 Question: After the wheel is installed on the machine, it can not work and become hot in stead, what’s the reason?
                Answer: The wheel you selected is weak in grinding force. Please use the product with stronger grinding force.

          10、Question: During polishing, there is large quantity of dust, sands are easy to drop off, nylon yarn is easy to break and is fast to use up and the wear resistance is reduced, what’s the reason?
                Answer: It probably lies in the raw materials. Please change it at the dealer place; after the dealer has responded it to our company, we will contact raw material supplier for solution. 

          11、Question: There are no sands in the product, and product is just like a cotton ball, hence it is difficult to achieve line effect on the work piece, what’s the reason?
                Answer: It may be because that the product is too fine or product sand content is insufficient. Please contact your dealer for change.

          12、Question: The product wire drawing is not fast and sharp, what’s the reason? 
                Answer: The reason is probably that the product is affected with damp under the influence of humidity and temperature in the production or working temperature. Please have the product well protected from moisture during storage and use

          13、Question: The straight lines drawn by the product is intermittent, what’s the reason?
                Answer: Probably the sand content is not even; please contact your dealer for change.

          14、Question: The exterior layer of sand on the product become fuzz and even there are no sands when the polishing reaches to the inner layer, and what’s the reason?
                Answer: There are many reasons: excessive fine abrasives, excessive rough work piece surface; insufficient wheel sand content; poor adhesion between sands and fiber. In this case please contract your local dealer to deliver samples to our company for analysis..

          <track id="xdodb"></track>

          <track id="xdodb"><div id="xdodb"></div></track>

          1. <track id="xdodb"><span id="xdodb"><td id="xdodb"></td></span></track>

            1. <menuitem id="xdodb"><strong id="xdodb"></strong></menuitem>